ТИЖДЕНЬ КАР’ЄРИ: ШЛЯХИ ДО УСПІХУ!

ТИЖДЕНЬ КАР’ЄРИ: ШЛЯХИ ДО УСПІХУ!

17 квітня 2019 року завітали випускники екологічного факультету та випускники університету інших років.

Перед студентами екологічного факультету виступили:

— Готвянська Оксана – начальник відділу ТОВ «Екологічно-правовий центр» ВЕЛС», яка поділилася своїми досвідом у сфері екологічної діяльності та надала рекомендації щодо успішного працевлаштування у галузі екології.

— Сафронова Дар’я – яка займає посаду інженера з охорони навколишнього середовища на ПП «Чугуївський завод мінеральних вод «Себек»», яка розповіла про майбутню професію еколога на прикладі своєї діяльності та визначила рівні знань, якими повинен володіти майбутній фахівець еколог.

На зустрічі зі студентами був Олександр Помазан, який займає посаду дільничого інспектора з охорони ПЗФ НПП «Гомольшанські ліси». Він розповів про заходи які виконують для охорони об’ектів природо-заповідного фонду та наукові дослідження які проводять на території заповідника. Також Олександр запросив студентів до співпраці під час літніх канікул.

У перший день «Тижня карьери» був проведений майстер-клас щодо складання Резюме для пошуку підприємств та організацій для працевлаштування. Майстер-клас проводила доцент кафедри екологічної безпеки та екологічної освіти Уткіна Катерина Богданівна. Резюме складали українською та англійською мовою.

Загалом «Тиждень карьєри» на кафедрі екологічної безпеки та екологічної освіти пройшов успішно.