Зустріч зі стейкхолдерами

В рамках напрямку Стратегічні цілі і наміри Каразінського університету до 2030 року, відповідно до Індивідуальної цілі 2.3: Продовжувати розвивати консультаційні послуги у сфері навчання, кар’єри, особистих і суспільно значущих послуг кафедра екологічної безпеки та екологічної освіти організувала дві зустрічі студентів з потенційними стейкхолдерами. 

Перший захід відбувся 28.02.2024 р. У форматі онлайн на платформі ZOOM студенти ННІ екології спілкувалися з завідувачкою лабораторії гідродефіцитних, гідроморфних і кислих ґрунтів Національного наукового центру “Інститут ґрунтознавства та агрохімії імені О. Н. Соколовського”, кандидат сільськогосподарських наук, старший дослідник, доцент кафедри екологічної безпеки та екологічної освіти  ННІ екології Захаровою Мариною Анатоліївною.

Марина Анатоліївна надала презентацію про Національний науковий центр “Інститут ґрунтознавства та агрохімії імені О. Н. Соколовського” та виступила з цікавою доповіддю про наукову працю та дослідження своєї та інститутської діяльності.

Друга зустріч з потенційними стейкхолдерами відбулася 13.03.2024 р. у форматі онлайн на платформі MEET. В якості стейкхолдерів виступили представники Національного природного парку «Пирятинський»: заступник директора Національного природного парку  «Пирятинський” Немошкалов Олексій Миколайович, в.о. керівника наукового відділу Національного природного парку «Пирятинський”, кандидат біологічних наук Подобайло Анатолій Віталійович, керівник відділу екологічної освіти та рекреації Національного природного парку «Пирятинський” Проскурня Олена Дмитрівна.Park Pyryatin

Для студентів була надана цікава доповідь про Національний природний парк «Пирятинський», про його діяльність, дослідження. Були презентовані яскраві фото та відео парку. Всіх учасників вебінару привабила та зацікавила діяльність цієї організації. 

Студенти ННІ екології відмітили, що зустрічі були корисними та перспективними, деякі учасники висловили бажання докладніше вивчити діяльність цих організацій, як перспективний напрям своєї подальшої кар’єри. 

No Comments

Post a Comment